Merum Pincészet és Vendégszoba

Pincészetünk és vendégszobánk Tállya történelmi belvárosában, egy helyi védettség alatt álló műemlék jellegű, közel háromszáz éves ház, amely az 1973-as, jól dokumentált műemléki feltárás óta alig változott. ... [részletes leírás]

Cím: 3907 Tállya, Rózsa utca 34.
Nyitva tartás: vendégszoba: Május - október; pincelátogatás, borkóstolás telefonos egyeztetés alapján
Telefon: 06-20-4786382
E-mail: kasdez62@gmail.com
Honlap: http://merum-tallya.hu/

NTAK regisztrációs szám: EG19008927

Vendégszobánkat az épület hátsó részében alakítottuk ki, három helyiség összenyitásával, összesen 61 négyzetméteren így méretében, felszereltségében is otthonos elhelyezést biztosít családoknak, kisebb baráti társaságoknak. A felújítás során igyekeztünk az ódon épület hangulatát megőrizni, egyben elkerülni a vendégházakra jellemző uniformitást. Azokat a vendégeket várjuk elsősorban, akik értékelik Tállya és benne vendégszobánk különleges atmoszféráját.

Szállóvendégeink kedvezményesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat: a borkóstolást és vezetett e-bike túráinkat.

Vezetett e-bike túráink egyszerre jelentenek intellektuális, esztétikai és sportélményt az ország egyik legváltozatosabb, legkülönlegesebb részén. Tállya és környéke bővelkedik geológiai, építészeti látnivalókban, irodalmi, historikus helyszínekben, melyek legpraktikusabban elektromos kerékpárral kereshetők fel. A Tokaji Borvidéken teljesített dűlőtúrák, páratlan kilátópontokat nyújtanak, a helyismeretre épített vezetett túra a leg attraktívabb és gazdaságosabb útvonalakon közelíti meg a helyszíneket, nincs üresjárat, eltévedés. Már egy rövid szőlők közötti, erdei biciklizés is nagy élményt nyújt. Nem kell sportolónak lenni a bringázáshoz, mivel az elektromos rásegítés megkönnyíti terepen történő mozgást. A túra útvonalának összeállításakor figyelembe vesszük a résztvevők érdeklődését, kerékpározási tudását, fizikai felkészültségét.