2017. máj. 24. szerda
Eszter, Eliza, Vanessza
A Nap kel 04:59-kor,
nyugszik 20:35-kor.

Turizmus ajánló

  • A rátkai gyökerekkel rendelkező Hausel Imre a MÁV- nál dolgozott: 1990-ben az állását elvesztve vágott bele a borászkodásba.
    Tóth Pál pincéjében 1994-től dolgozott.

    Bővebben...
  • Oroszlános Borvendéglő Az Oroszlános Borhotel és Étterem a gasztronómiai megújulás egyik élharcosa kíván lenni Tokaj-Hegyalján, ami elsősorban a minőségi, helyi alapanyagok használatában, a szezonális ajánlatokban, a hagyományos és a modern konyhai technológiák ötvözésében mutatkozik meg.

    Törekvéseinkben megerősített bennünket az „évszázad szakácsának” választott Eckart Witzigmann, aki a magyar állam meghívásának eleget téve magyarországi körútja során az Oroszlános Borvendéglőben ebédelt.

    Étlapunkat a vidéki polgári és népi konyha hagyományain alapuló fogásokból állítjuk össze, szem előtt tartva az évszakokat és az ünnepeket is.
     
    Bővebben...
  • A falu központjához közel található pincészet
    a látogatók számára szinte mindig nyitott.

    A pince fölött igényesen kialakított borkóstoló helyiségben
    maximum 80 fős csoportok céges találkozók és kisebb rendezvények
    lebonyolítására kínálunk lehetőséget.

    Bővebben...
  • Vendégházunk Tállya központjában, borosi_1
    családias környezetben, udvarral,
    parkolóval áll a kedves vendégek rendelkezésére
    a hét minden napján.

    Bővebben...

  • homoky_vendeghaz1A Homoky Család Tállyán tősgyökeresnek számító borász család,
    1886-tól foglalkoznak szőlő-termesztéssel és borászattal.
    Jelenleg a 4. generációs Homoky András gazdálkodik 6 hektár szőlő területen.
    Bővebben...
  • A Tokaj-hegyaljai borvidék adottságainak köszönhetõen,
    finom borok segítségével szeretnénk egy olyan élményt kínálni Önnek,
    amelyre szívesen emlékszik vissza, és megmarad emlékében a figyelmes,
    családias környezet és vendéglátás.
    Reméljük, hamarosan személyesen is a látogatóink között köszönthetjük Önt is.

    Bővebben...
  • A többtagú családi pince együttes a XVII.-XVIII: században épült és mintegy hatszáz hl bor hagyományos, tölgyfahordós érlelésére alkalmas. Az érlelés ideális körülményit a vastag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 celsius fok hőmérséklet biztosítja.

    Bővebben...
  • A Helyi kádármester családjának hatalmas, 200 éves, három ágú pincéjében, a nemes penésszel borított falak, és a két sorban álló hordók hangulatos környezetet biztosítanak a meghitt borozgatáshoz.

    Bővebben...
  • Az Aranydukát Borozó és Étterem Tállyán, „Európa Mértani Középpontján”,
    Tokaj-Hegyalján található, Tokaj városától 12 km-re.

    Igényesen berendezett pincénkben egy 110 fő befogadására
    alkalmas nagyterem és két egyenként 12 fő fogadására
    alkalmas kisterem található.
    Bővebben...
  • Családi pincészetünk Tállyán, a Tokaji Borvidéken található, Tokaj városától 15 Km-re. hollokoi_jozsef2
    Tősgyökeres tállyai borászcsalád sarja vagyok, így a borkészítés fortélyait részben
    a szülői háznál részben pedig hosszú évek gyakorlati tapasztalatai alapján sajátítottam el.

    Bővebben...

ZHK tájékoztató gazdálkodó szervezetek részére

A Zempléni Hulladékkezelési Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatója a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendeletről, amely alapján a gazdálkodó szervezetek mentesülhetnek a közszolgáltatás igénybe vétele és a díj megfizetése alól.A tájékoztató letölthető pdf formátumban.

Tállya - Videó

Időjárás

Impresszum

Tállya Községi Önkormányzat
hivatalos honlapja

Felelős kiadó:
Osika József polgármester

Cím:
3907 Tállya, Rákóczi út 34.
Telefon: +36 47 398-024
Fax: +36 47 398-024
E-mail: tallya@t-online.hu

Casino Bonus at bet365 uk